Donateur worden

Muziek maken is niet zomaar een leuke hobby. Het is een aanwinst voor het cultuurlandschap dat mensen bij elkaar brengt, een vrijetijdsbesteding geeft en een belangrijke sociaal-maatschappelijke bijdrage levert aan onze samenleving voor jong en oud. Iets dat verder reikt dan de grenzen van onze vereniging. Muziek maken verbindt, ontspant en is goed voor onze ontwikkeling.

Maar muziek maken kost ook geld. Denk bijvoorbeeld aan de huur van onze repetitieruimte, de dirigent, onze kleding, bladmuziek etc etc. Grotendeels is ons voortbestaan afhankelijk van contributie van onze eigen leden en de gemeentelijke subsidie. Een ander belangrijk deel komt van mensen die onze activiteiten een warm hart toedragen door middel van een jaarlijkse donatie of eenmalige gift. Om ons voortbestaan te continuëren, zijn wij daarom altijd op zoek naar nieuwe mensen die ons hierbij willen helpen. Vandaar….

Steun ons en word ook donateur!

Al vanaf €15,- per jaar bent u donateur, maar meer mag natuurlijk ook. Als vaste donateur ontvangt u elk jaar 2 gratis toegangsbewijzen voor ons jaarlijks donateursconcert. Wilt u liever een eenmalige gift doen? Dat kan ook. Middels het onderstaande formulier kunt u aangeven op welke manier u ons zou willen ondersteunen.

15,-

Mijn donatie is: