Sponsor worden

Muziek maken is niet zomaar een leuke hobby. Het is een aanwinst voor het cultuurlandschap dat mensen bij elkaar brengt, een vrijetijdsbesteding geeft en een belangrijke sociaal-maatschappelijke bijdrage levert aan onze samenleving voor jong en oud. Iets dat verder reikt dan de grenzen van onze vereniging. Muziek maken verbindt, ontspant en is goed voor onze ontwikkeling.

Maar muziek maken kost ook geld. Denk bijvoorbeeld aan de huur van onze repetitieruimte, de dirigent, onze kleding, bladmuziek etc etc. Grotendeels is ons voortbestaan afhankelijk van contributie van onze eigen leden en de gemeentelijke subsidie. Een ander belangrijk deel komt van lokale ondernemers die onze activiteiten een warm hart toedragen door middel van sponsoring. Om ons voortbestaan te continuëren, zijn wij daarom altijd op zoek naar nieuwe ondernemers die ons hierbij willen helpen. Vandaar….

Steun ons en word sponsor!

Al vanaf €50,- per jaar kunt u ons sponsoren, maar meer mag natuurlijk ook. Als sponsor ontvangt u een plekje op onze sponsor pagina inclusief een link naar uw eigen website. Daarnaast ontvangt u elk jaar 2 gratis toegangsbewijzen voor ons jaarlijks donateursconcert.

Aanmeldingsformulier nieuwe sponsor

15,-