Lid worden

Ook lid worden? Dat kan!

Orkestlid

Speelt u al accordeon en zou u dat graag in een orkest willen doen? Dat kan! Wij beschikken over een beginners- en een gevorderdenorkest.  Let wel, om de kwaliteit van onze orkesten te waarborgen kan voor het gevorderdenorkest een korte auditie worden verlangd.

Proefperiode

Gewoon, als u nog niet zeker weet of het accordeon wel iets voor u is. U kunt 3 maanden aspirant lid worden. Na deze periode besluit u of u echt lid wilt worden of dat u toch maar liever iets anders wilt gaan doen.

Accordeon huren

Geen accordeon? Geen probleem. Wij hebben enkele accordeons te huur. Handig voor beginners om kennis te kunnen maken met het instrument zonder een dure investering te hoeven doen.

Tarieven

Accordeon spelen hoeft helemaal niet duur te zijn. In vergelijking met de gangbare muziekscholen of privélessen zijn wij zelfs goedkoper.

Als u lid wordt van onze vereniging betaalt u contributie. Hiermee kunt u in een of meerdere van onze orkesten meespelen. 
Wij hebben contacten met goede accordeondocenten, waarnaar wij u kunnen verwijzen.

De tarieven zijn per maand:

  Jeugd Volwassenen
Contributie €12,50 €20,-
Accordeonhuur €10,– €10,–

Repetitiedagen

De vaste repetitiedagen voor de orkesten zijn op dinsdagavond. De lessen worden gegeven op donderdag.

Ons beginnersorkest (B-orkest) repeteert van 19.00 tot 20.00 uur, gevolgd door het gevorderden-orkest (A-orkest) kwintet van 20.15 tot 21.30 uur. Het kwintet repeteert van 21.30 tot 22.00 uur.

Interesse?

Is uw interesse gewekt? U bent van harte welkom om een repetitieavond bij te wonen. Neem voor meer informatie contact met ons op.