Con Amore aangesloten bij de NOVAM

Op de ALV van 24 september 2016 is door de leden gekozen voor een doorstart van de NOVAM met een nieuw zevenkoppig bestuur. Deze verandering is voor Con Amore voldoende aanleiding geweest om zich weer aan te sluiten bij deze overkoepelende Nederlandse Organisatie voor Accordeon en Mondharmonica.
Novam logo

In het verleden is Con Amore al eerder lid geweest, echter bemerkten we dat de aangeboden activiteiten en de afgenomen diensten aanzienlijk waren teruggelopen. Omdat de NOVAM voor Con Amore geen meerwaarde meer bood, is destijds het besluit gevallen het lidmaatschap te beëindigen.

Het nieuwe bestuur bestaat uit een aantal gevestigde namen uit de accordeonwereld waaronder Robert Baas en Evert van Amsterdam. Samen met de overige bestuursleden hopen zij een sterke organisatie te kunnen neerzetten die zich inzet voor het accordeon en de groei en bloei van de aangesloten verenigingen te stimuleren.

Kijkende naar de activiteiten die de NOVAM al voor 2017 op de agenda heeft staan, vinden wij dat de NOVAM weer goed op weg is. Ook steeds meer andere zusterverenigingen sluiten zich aan bij de NOVAM waardoor het netwerk groter en sterker wordt en we via één centraal orgaan op de hoogte zijn van alles wat er speelt (letterlijk en figuurlijk) op het gebied van accordeon. Daarnaast profiteren we van een inmense muziekbibliotheek en een aantrekkelijke regeling voor de verplichte auteursrechten.

Neem gerust een kijkje op www.novam.net!