Kom jij onze vereniging versterken?

In de afgelopen 2 jaar heeft corona een behoorlijke aanslag op onze samenleving gepleegd. Zo ook op onze verenigingen, die niet meer konden repeteren en concerten mochten verzorgen en waar een aanzienlijk deel van de leden om diverse redenen het accordeonspel hebben gestopt. Helaas hebben enkele verenigingen als gevolg hiervan moeten besluiten om de activiteiten te beindigen. Een keuze die wellicht niet voor alle leden geheel vrijwillig was.

Ook de Vinkeveense Accordeon Vereniging Con Amore kampt als gevolg van corona met een ernstig ledentekort. De huidige bezetting maakt het erg moeilijk om optredens te verzorgen. Onze financiële positie is echter nog sterk en staat ons toe om door te gaan zodat in elk geval dat belangrijke sociale aspect van samen muziek maken in stand kan worden gehouden. Tegelijkertijd werken wij er hard aan om het ledenaantal weer op een gezond niveau te krijgen. Vandaar ook deze oproep van ons aan de leden van voormalige accordeon verenigingen die het accordeonspel missen en wellicht aan het oriënteren zijn naar een alternatieve vereniging.

Wij nodigen jullie uit om bij ons te komen luisteren. Of als je wil, mag je ook meteen direct een of meerdere repetities meespelen om te ervaren of Con Amore een club is waar je je thuis bij voelt. Onze vereniging bestaat uit een A en een B-orkest onder leiding van Arnaud Rosdorff. De repetities zijn op dinsdagavond in Vinkeveen. Mocht je interesse zijn gewekt, schroom dan niet om contact op te nemen via mail (info@vavconamore.nl) of telefoon (06-55963226 of 0297-264071) voor meer informatie en/of het direct bespreken van een vrijblijvende proefperiode.

Wij hopen op een positieve respons!

Namens de vereniging,
Martijn Huijbreghs